Over mij

Welkom op de website van Infinity Beautysalon en Nagelstudio. Mijn naam is Jola Marcinczak en ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Na mijn opleiding te hebben afgerond aan het Instituut Dangremond besloot ik mijn eigen professionele schoonheidssalon te openen, waar ik mijn vaardigheden en passie om kon zetten tot praktijk. Mijn doel is om mensen te helpen aan een verbeterd en gezonder uiterlijk, een aspect dat erg belangrijk is voor het zelfvertrouwen en de manier waarop je in het leven staat. Je bent immers je eigen visitekaartje, en ik zie het als mijn taak om dit beeld te optimaliseren.


In mijn schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn werk ik met het merk Mary Cohr, bekend om haar biologische producten. Dit is een speciale lijn van cosmetische producten die de regeneratie en de genezing van de huid bevorderen. Mary Cohr heeft een breed assortiment aan producten op basis van plantenextracten en waardevolle etherische oliën. Daarnaast bevatten de producten geen parabenen, chemische filters, kleurstoffen of GGO, zodat de huid zich kan voeden met de beste en meest actieve bestanddelen uit het hart van de planten. Om de meest effectieve resultaten te bereiken voor de regeneratie en vernieuwing van de huid heb ik een heel mooi apparaat uitgekozen, het Catio Vital apparaat. Een Catio Vital behandelingen bestaat uit 3 fases en richt zich op het vernieuwen van de huid doormiddel van het iconische effect van elektrodes die de huid binnendringen. Om u een complete verzorging te bieden kunt u bij mij ook terecht voor beautybehandelingen zoals het verven van wenkbrauwen en wimpers, het epileren van wenkbrauwen, harsen en ontspannende massages.

Voor permanente make-up werk ik volgens de nieuwste hairstroke techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen van Ecuri Cosmetics. Met deze techniek kunnen wenkbrauwen worden gemaakt die niet van echt zijn te onderscheiden. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun en messcherp.

In mijn nagelstudio kunt u terecht voor gellak, gelnagels, reconstructie van nagels voor nagelbijters, French manicure en verschillende kleuren manicure/pedicure.