Over mij

Welkom op de website van Infinity Beautysalon en Nagelstudio. Mijn naam is Jola Marcinczak en ik ben sinds 2012 een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Mijn doel is om mensen te helpen aan een verbeterd en gezonder uiterlijk, een aspect dat erg belangrijk is voor het zelfvertrouwen en de manier waarop je in het leven staat. Je bent immers je eigen visitekaartje, en ik zie het als mijn taak om dit beeld te optimaliseren.

In mijn schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn werk ik met het merk Mary Cohr, bekend om haar biologische producten. Mary Cohr heeft een breed assortiment aan producten op basis van plantenextracten en waardevolle etherische oliën. De huid kan zich voeden met de beste en meest actieve bestanddelen uit het hart van de planten. Om u een complete verzorging te bieden kunt u bij mij ook terecht voor beautybehandelingen zoals het verven van wenkbrauwen en wimpers, het epileren van wenkbrauwen, harsen en ontspannende massages.

Voor microneedling kunt u bij mij terecht. Door middel van een Dermapen en het toedienen van een serum zal uw huid zichtbaar verbeteren. Meer informatie kunt u lezen op de pagina Microneedling.

Voor permanente make-up werk ik volgens de nieuwste hairstroke techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen van Ecuri Cosmetics. Met deze techniek kunnen wenkbrauwen worden gemaakt die niet van echt zijn te onderscheiden. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun en messcherp.

In mijn nagelstudio kunt u terecht voor uw nagels, voor gellak, gelnagels, reconstructie van nagels voor nagelbijters, French manicure en verschillende kleuren manicure/pedicure.