Permanente Make-Up (PMU)


Geen zin meer in dat gedoe om altijd uw wenkbrauwen te moeten bijtekenen met potlood of poeder? Dan is Permanente Make-up (PMU) de oplossing en heeft u lange tijd plezier van mooie, volle en gekleurde wenkbrauwen. Zo bespaart u ‘s ochtends een hoop tijd en werk!

Infinity Beautysalon is een GGD gecertificeerde schoonheidssalon. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van Permanente Make-up en vele tevreden klanten bent u bij mij in vertrouwde handen.

Een PMU-behandeling bij Infinity Beautysalon start met een uitvoerig intakegesprek. Dit is belangrijk voordat we echt met de behandeling starten. Dit geeft u de gelegenheid om uw wensen en mogelijkheden kenbaar te maken. Naar aanleiding van de intake geef ik u een passend advies over welke vorm en kleur het meest geschikt is voor uw wenkbrauwen.

De eerste stap is om met potlood de gewenste vorm van de wenkbrauwen aan te brengen zodat u kunt zien hoe het gaat worden. Daarna blijf ik tekenen totdat het resultaat naar wens is en u akkoord bent. Vervolgens begin ik met de microblading. Dit houdt in dat ik dunne krasjes in de huid maak waarin het pigment wordt aangebracht. Deze behandeling neemt doorgaans ongeveer twee uur in beslag. Na afronding van de behandeling krijgt u instructies voor nazorg mee zodat u uw wenkbrauwen optimaal kunt verzorgen. In de loop van een paar dagen worden uw wenkbrauwen een paar tinten lichter met een schitterend resultaat. U krijgt ook een afspraak voor controle en indien nodig blijkt een nabehandeling enkele weken later.

Microblading is de laatste ontwikkeling op het gebied van permanente make-up. Bij de microblading met hairstroke techniek zijn uw wenkbrauwen levensecht en ziet u vrijwel geen verschil met echte wenkbrauwhaartjes. Met de microblading breng ik heel fijne lijntjes aan. Dit geeft uw wenkbrauwen een natuurlijke mooie vorm.

Hoe lang blijft het resultaat van microblading/PMU mooi? Dat hangt af van de conditie van uw huid en hoe u deze verzorgt. Normaal gesproken blijven de wenkbrauwen anderhalf tot twee jaar mooi.

Met Permanente Make-up heeft u altijd mooie wenkbrauwen die niet van echt zijn te onderscheiden. Geen gedoe meer met bijtekenen.

De prijs voor de Permanente Make-up is normaal € 275,--. Dit is inclusief de controle en eventuele nabehandeling na enkele weken. Om de zomer te vieren en u de mogelijkheid te geven om deze zomer te genieten van mooie wenkbrauwen is de behandeling in prijs verlaagd.

Tijdens de zomeractie in juni en juli kost de Permanente Make-up inclusief de controle en eventuele nabehandeling € 250,--.

Maak snel een afspraak, zodat u tijdens de zomer kunt genieten van mooie, volle en gekleurde wenkbrauwen.

Infinity Beautysalon kunt u vinden op de website van het RIVM.

https://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/vind-hier-je-studio