U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

OVER INFINITY

Welkom op de website van Infinity Beautysalon en Nagelstudio. 
 
Mijn naam is Jola Marcinczak en ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en nagelstyliste.
Na mijn opleiding aan het Instituut Dangremond ben ik 10 november 2012 mijn schoonheidssalon en nagelstudio begonnen. De eerste jaren in Hillegom en vanaf oktober 2016 in Alphen aan den Rijn.
 
Mijn doel is om mensen te helpen aan een mooier en gezonder uiterlijk, een aspect dat erg belangrijk is voor het zelfvertrouwen en de manier waarop je in het leven staat. Je bent immers je eigen visitekaartje, en ik zie het als mijn taak om dit beeld te optimaliseren. 

In mijn schoonheidssalon werk ik met het merk Mary Cohr, bekend om haar biologische producten. Dit is een speciale lijn van cosmetische producten die de regeneratie en de genezing van de huid bevorderen. Mary Cohr heeft een breed assortiment aan producten op basis van plantenextracten en waardevolle etherische olien. Om het beste resultaten te bereiken, verzorg ik mijn gezichtsbehandeling door middel van Catio Vital. Een Catio Vital behandelingen bestaat uit 3 fases en richt zich op het vernieuwen van de huid doormiddel van het iconische effect van elektrodes die de huid binnendringen. 
 
Om u een complete verzorging te bieden kunt u bij mij ook terecht voor beautybehandelingen zoals het verven van wenkbrauwen en wimpers, het epileren van wenkbrauwen, harsen en ontspannende massages.

In mijn nagelstudio kunt u terecht voor gellak, gelnagels, reconstructie van nagels voor nagelbijters, French manicure en verschillende kleuren manicure/pedicure.